Cadeautip feestdagen

Intussen is het al weer een hele tijd geleden dat u iets van ons gehoord heeft. Zowel hier op deze site als muziek makend tijdens een concert of straatoptreden. Ook voor ons zijn het rare tijden met eerst wel in zijn geheel repeteren, uiteraard met de juiste onderlinge afstand, dan in twee groepen repeteren, om vervolgens weer te moeten stoppen. Gelukkig hebben we tijdelijk een locatie gevonden waar we, wanneer het mag, met zijn allen op gepaste afstand kunnen repeteren. Ons geliefde Gemeenschapshuis hebben we dus tijdelijk vaarwel gezegd als repetitieruimte. Feit is dat het constant aanpassen is maar dat is het voor iedereen, we proberen er het beste van te maken. Idee is in ieder geval zodra het weer mag met diverse ensembles uit de vereniging toch muziek te kunnen maken. We hopen dat u er snel getuige van kunt zijn.

Onlangs hebben we zo dan toch eindelijk ons jubileumboek gepresenteerd. Helaas niet zo groots als gepland maar langer wachten was zeker geen optie meer. Het jubileumboek is desondanks prachtig geworden! Mooi formaat (18cm x 25cm) met harde kaft en volledig in kleur. Volop lees- en bladerplezier met tal van verhalen, foto’s, feiten en een mooie kijk op de tijdsgeest. Een absolute must voor iedere Weltenaar en TOG-vriend. 

Dus zoekt u nog een cadeau, ons jubileumboek is zeker een aanrader! Kosten per boek zijn €25,- en voor (ere)leden €17,50.

Bestellen kan via een mail aan onderstaand mailadres:

penningmeester@tog-welten.nl