Het einde van 2020

Het einde van 2020 komt dichterbij. Het einde van een jaar dat voor velen in verschillende opzichten anders is gelopen dan gedacht. Zeker omdat we op 3 februari 2020 nog voor een volle theaterzaal ons jaarlijkse Knipaconcert hebben kunnen geven. Ondanks alles zijn we ontzettend dankbaar dat we, volgens de nu alom bekende protocollen, toch nog hebben kunnen repeteren met elkaar. Al was dat niet altijd even makkelijk.

Ook hebben we dit jaar gebruikt om sociale activiteiten te organiseren, zoals de Grote TOG Quiz. Tevens is het Jubileumboek, welke ons 100-jarig bestaan als harmonie prachtig in woord en beeld beschrijft, uitgebracht.

Wij kijken zoals iedereen met hoop naar volgend jaar, waarin we iedereen weer van muziek willen voorzien. Daar kijken we met zijn allen naar uit.

Ook een groot compliment voor al onze leden, die dit jaar ook het begrip en de ondersteuning hebben laten zien om door deze onzekere tijden heen te komen.

Verder willen we alle mensen bedanken die op ons gestemd hebben bij de Rabo Club Support actie. We hebben hiervoor een mooi bedrag van €701,21 mogen ontvangen. Als bedankje, en om de komende tijd door te komen, kunt u onderstaande opname beluisteren uit november 2012 tijdens het 100 jarig jubileumconcert van onze gastvereniging uit Liedolsheim. Hierbij is ons orkest te horen met het 1e hoornconcert van Strauss met als solist onze eigen Lars Wachelder.

Voor nu wensen wij u in ieder geval ook een fijne kerstperiode toe, met elkaar en het gezin, en een gelukkig en gezond 2021.