Het jubileumjaar van TOG Welten

Wat een mooi jaar hebben wij samen met u mogen beleven! Een mijlpaal zoals 100-jarig jubileum maak je uiteraard niet vaak mee.

We hebben als vereniging uiteraard vele vaste activiteiten, zoals de processies, de kindercommunie, de dodenherdenking en de Sint-Maarten optocht, die ook dit jaar weer op het programma stonden. Maar daarnaast was het ruimschoots tijd voor feest. Het begon met een traditioneel nieuwjaarsconcert in de Rousch, een feestelijk begin van 2019. In april stond een gezamenlijk concert met onze naamgevers, TOG uit Berlicum, op het programma. Het was zeer speciaal om samen met deze vereniging een concert te geven. In juni was het drie dagen lang feest in de tent aan de Doom tijdens ons jubileumweekend. Kneipe Grenz-los was het motto van de vrijdagavond met onder andere Wir sind SPITZE! De zaterdag stond in het teken van  Disco Tropicana LIVE! Met Big, Black and Beautiful. De zondag  sloten we af “Blasmusik im Frühshop”. We kunnen concluderen dat de tent drie dagen op zijn kop heeft gestaan.

In september vierden we 75 jaar bevrijding met Koninklijke Harmonie Heerlen in het Parkstad Limburg Theater. Dit concert bevatte een mooi programma met diverse solisten.

Klap op de vuurpijl was het jubileumconcert in de Royal. Aangevuld met oud-leden en bevriende muzikanten concerteerden we met 107 man! Naast de nodige jubilarissen kreeg onze vereniging zelfs een Koninklijke Erepenning, een mooie kroon op dit speciale jaar. 

Het Jeugdorkest Welten heeft uiteraard stevig met ons mee gevierd naast alle vaste activiteiten die zij vervullen door het jaar heen. Naast een geslaagd musicalconcert hebben zij onder andere de jeugdrevue van de Vlavreters muzikaal ondersteund. De speciale felicitatie in de vorm van een filmpje, dat het JOW maakte ter ere van het 100-jarig bestaan, is nog steeds te bewonderen op Facebook, zeer de moeite waard om te kijken!

Kortom, we hopen u komend jaar weer te mogen begroeten tijdens een van onze concerten of activiteiten.

Voor nu wensen wij u alvast fijne feestdagen en een muzikaal 2020!