Jubileumconcert 100 jaar TOG

Met meer dan 100 muzikanten op één podium. Zaterdag 16 november is het eindelijk zover, dan is het precies 100 jaar geleden dat TOG geboren werd! Dat vieren we uitgebreid in het mooie Royal Theater in Heerlen. Voor deze gelegenheid hebben we (oud-)muzikanten opgetrommeld om met ons samen een helft van het programma te spelen. Binnenkort zijn de repetitie’s met onze aanvullende collega’s, we hebben er zin in!

Op de 16e november start om 19:30 het programma met de huldiging van onze jubilarissen. Voor de pauze zal harmonie TOG in gewone bezetting een aantal werken ten gehore brengen waaronder Ouverture “La Forza del Destino” van Giuseppe Verdi, “Danzon No.2” van Arturo Márquez  en “Een nacht op de kale berg” van Modest Moessorgski. Na de pauze schuiven onze muzikale vrienden aan om samen met ons onder andere “Theme from Superman” van John Williams, “Songs from the Catskills” van Johan de Meij en de “Rituele Vuurdans” van Manuel de Falla te spelen. Na het muzikale programma is nog een gezellige nazit in de foyer.

Belangrijk: Toegangskaarten van €7,50 per persoon zijn uitsluitend per email te bestellen via info@tog-welten.nl  (maximaal 6 stuks per bestelling). Vermeld duidelijk uw naam en het aantal kaarten. U krijgt dan een reactie vanuit ons secretariaat. Het Royal Theater heeft een beperkt aantal toegangsplaatsen, wij adviseren u daarom om zo snel mogelijk uw kaarten te bestellen.

Datum: zaterdag 16 november 2019

Aanvang: 19:30

Entree: € 7,50 per persoon

Locatie: Royal Theater Heerlen