Kerstperiode TOG

Na een geslaagd Caeciliaweekeinde kijken wij nu vooruit naar de drukke en mooie kerstperiode die voor de boeg ligt.

Zo speelt een ensemble van TOG tijdens de Kerstwandeling in Dickens-stijl in Benzenrade op zaterdag 9 december.

Het Jeugdorkest speelt donderdagavond 21 december tussen 18.30-19.00 uur tijdens de Kerstvriering van Basisschool Sint Martinus in Welten. Mooi om zo de verbinding te zoeken tussen onze jeugd en de leerlingen en ouders.

Ook speelt een ensemble van de TOG van 15.00-16.00 uur bij de tent van Wintertijd Heerlen op De Bongerd op zaterdag 23 december.

Tijdens Kerstavond speelt het Jeugdorkest vanaf 17.30 uur tijdens de traditionele Herdertjesmis in de Sint Martinuskerk in Welten. Altijd een mooie manier op Kerstmis muzikaal in te luiden!

En dan begint vanaf 20.00 uur de heuse ‘TOG Kerstavond on Tour 2023’! Zoals u weet, lopen wij altijd met een ensemble muzikanten door Welten om u op Kerstavond van gezelligheid en kerstmuziek te voorzien. Wegens succes vorig jaar, pakken wij dit jaar nog meer uit: u kunt zich opgeven via togkerstavond@gmail.com! Zo komen wij op aanvraag bij u langs om u te verblijden tijdens Kerstavond (alleen in Welten). Er hebben zich reeds vier adressen opgegeven. Dus er zijn nog 2 plekken beschikbaar! Aanmelden kan tot 10 december.

Wij lopen tevens met een collectebus door Welten. Zo proberen wij ook gelden te genereren om in de jeugd van onze vereniging te investeren. Kortom, een win-win!