Oud & Nieuw en Nieuwjaarsconcert

Oud en nieuw:

We hebben een mooi jaar achter de rug met een uitverkochte grote zaal tijdens Knipa meets Ploum. Het was een leuke uitdaging voor onze Spaanse dirigent om zich door het programma heen te werken met commentaar van de presentatoren in het dialect. Eind april gaven we een voorjaarsconcert in Auberge de Rousch. En na Koninginnedag, de opluistering van Dodenherdenking en de kindercommunie stond de Weltense Schuifel op het programma. Jammer van het weer maar wel weer gezellig. Jeugdorkest Welten gaf maar liefst twee maal een filmconcert compleet met filmbeelden en popcorn. De jaarlijkse Seizoenssluiting was druk bezocht met heel veel debuterende muzikanten uit het Young Brass-project. De eerste keer optreden op een instrument dat je hebt leren spelen in een paar maanden, hoe cool is dat! In juni gaven we samen met vele andere verenigingen een concert op de Heerlerbaan ter ere van hun 100-jarig bestaan. Processies, de Sint Maartensoptocht en de Kerstwandeling stonden dit jaar ook weer op het programma. Hoogtepunt was waarschijnlijk wel het galaconcert in het Parkstad Limburg Theater, geheel in het teken van de 100-ste geboortedag van Leonard Bernstein. Volle zaal met geweldige solisten en heel veel mooie muziek.

Maar nog even en dan sluiten we 2018 af en beginnen we een heel nieuw vers jaar. Voor onze vereniging een heel speciaal jaar, we mogen in 2019 maar liefst 100 kaarsjes uitblazen! Natuurlijk staan er genoeg vertrouwde activiteiten op ons jaarprogramma maar er zullen ook genoeg feestelijke aan toegevoegd worden. Binnenkort zal een jubileumboekje van ons verschijnen dat huis-aan-huis verspreid wordt, bewaar dit goed zodat u altijd op de hoogte bent. Onze eerste activiteit in 2019 is het nieuwjaarsconcert dat al snel opgevolgd wordt door Knipa meets Ploum Trük noa Sjoeël op 11 februari. Wilt u dit carnavalsconcert niet missen bestel dan snel de kaarten want er zijn er niet veel meer beschikbaar. 

Nieuwjaarsconcert:

Harmonie TOG Welten opent het jaar van het 100-jarig jubileum met een Nieuwjaarsconcert in Auberge “De Rousch”. Na het spetterende “Bernstein Story” is het nu tijd voor sfeervolle muziek uit o.a. Oostenrijk, Bohemen en Duitsland. Bijvoorbeeld Weense walsen, Slavische dansen en Duitse marsen.

Datum​: zondag 6 januari

Locatie​: Auberge de Rousch

Tijd​: 14:00 uur

Entree: vrije gave