Programma Jubileumweekend

Jubileumweekend 14 + 15 + 16 juni:

Het gonst door het dorp…. Het gaat weer gebeuren! Heb je het al gehoord? Op de hoek van de Doom en de Tichelbeekstraat komt ie te staan…. Wat dan? De feesttent ter ere van het 100-jarig jubileum van TOG! Drie dagen feest in het dorp, dat wilt u niet missen. Hieronder staat het programma van het jubileumweekend verder uitgelegd. Verder zijn tickets hier te koop:

Tickets Jubileumweekend

Kneipe Grenz-los

Vrijdagavond 14 juni vanaf 19:00 staat de avond volledig in het teken van onze oosterburen. Een cult feest met Reinländische Musik und Spasz Palette. Kortom “Alte Deutsche Welle” met veel meezingers, dansen en vooral een Grenz-lose Stimmung! En wie anders dan Wir sind SPITZE! zetten de tent deze avond op de kop. 

Datum​: vrijdag 14 juni

Locatie​: feesttent de Doom

Tijd​: 18 uur – 24 uur

Entree​: € 10,- (combi ticket 14+15 juni € 20,-)

Disco Tropicana LIVE! Met Big, Black and Beautiful

Waan u in een jaren ’80 disco compleet met palmbomen en discoballen met de lekkerste sunny disco, groovehouse, funky pop en pop & dance classics. Trek je dansschoenen aan en ga uit je dak op nummers van EarthWind & Fire tot Bruno Mars, van Sylvester tot Calvin Harris: if it has groove, it will make you move!

Dit bekende concept reist het hele land door, maar TOG Welten heeft de primeur. Voor de eerste keer is Disco Tropicana in combinatie met een live optreden van het bekende trio Big, Black & Beautiful. 

Datum​: zaterdag 15 juni

Locatie ​: feesttent de Doom

Tijd​: 19 uur – 24 uur

Entree​: € 15,- (combi ticket 14+15 juni € 20,-)​

Blasmusik im Frühshop” 

De zondag staat volledig in het teken van de blaasmuziek. Iedere Weltenaar zal op tijd gewekt worden middels marsmuziek gespeeld door diverse rondtrekkende muziekgezelschappen. Aansluitend zal volgens de traditie een mis zijn in de tent. De mis staat uiteraard  in het teken van ons 100-jarig jubileum. Na de mis speelt het JOW waarna we gaan Frühshoppen met diverse kapellen. Herriemenie Miserabel blaast tegen 17 uur het muzikale verhaal uit.

Kortom Welten meets Welten voor jong en oud. Muziek verbindt ons allen, kom samen met ons dit eeuwfeest vieren!

Datum​: zondag 16 juni

Locatie​: feesttent de Doom

Tijd​: 10 uur tot 18 uur

Entree​: vrij