Repetitieweekend

Zaterdagmorgen 16 september was het zover: om 9 uur ’s ochtends vertrokken we samen naar Kyllburg, Duitsland, om daar twee dagen te repeteren, activiteiten te doen en de sociale kanten van de vereniging te belichten! Nadat iedereen goed en wel was aangekomen, startten we met levend bingo: bij ieder nummer hoorde een voorwerp dat moest worden gevonden. Een georganiseerde chaos, wel te noemen.

Na een heerlijk middagmaal had het harmonieorkest tijd om grondig te repeteren aan een aantal werken. In de tussentijd ging een deel van de jeugdleden naar het bos om hout te sprokkelen en werd er redelijk competitief gevoetbald.

’s Avonds was het tijd voor de Grillabend: onder het genot van een drankje en goede muziek (vaak in Egerländische sferen) werd genoten van heerlijk eten en goed gezelschap!

Na een (voor sommigen) korte nacht, stonden we zondagmorgen op voor een lekker ontbijt. Na het ontbijt, hadden we vanaf 10.00 uur een repetitie o.l.v. Marc Huynen: hierin ging aandacht naar het spelen van ‘lichte muziek’. Marc kennende, ging dit gepaard met improvisatie en manieren waarop beter kan worden geïmproviseerd als muzikant. Vaak spannend, maar we hebben enkele fantastische solo’s gehoord (in het bijzonder van de shaker).

Na de repetitie was het tijd voor warm middageten, om energie te laden voor het middagprogramma. ‘S middags begonnen we namelijk aan de ‘Highland Games’: meerdere ronden van verschillende soorten spellen, om ieders competitieve aard naar boven te halen! Een mooi einde voor een fantastische twee dagen.

We kijken terug op een geslaagd Repetitieweekeinde! Dankbaar dat we dit als vereniging samen kunnen doen! Op naar meer mooie avonturen samen.