SponsorKliks TOG Welten

Met SponsorKliks kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan TOG Welten, zonder dat het u een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en TOG Welten ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar TOG Welten. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u TOG Welten ook gratis sponsoren?
Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van TOG Welten. Voor u een kleine moeite, voor TOG Welten zijn het directe inkomsten. U kan hiervoor klikken op de SponsorKliksbanner op deze website of klikken op onderstaande link. Klik vervolgens op het logo van de winkel waarbij u wilt bestellen.

Sponsorklikspagina TOG Welten

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van TOG Welten. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert TOG Welten hier direct van! 

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

U blijft anoniem 
Noch SponsorKliks, noch TOG Welten weet wie er iets besteld heeft, u hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor TOG Welten is bedoeld. Dat weten ze omdat u via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die u bij Bol doet, levert TOG Welten niets op.