Terugblik en vooruitblik

We kijken als Muziekvereniging TOG terug op een mooie muzikale periode: zondag 26 maart luisterde het Jeugdorkest (JOW) de presentatiemis van nieuwe communicanten uit Welten-Benzenrade op in de St. Martinuskerk van Welten. De zondag erop, 2 april, gaven wij in samenwerking met Harmonie Kunst door Oefening Maastricht een mooi Voorjaarsconcert in Auberge de Rousch.

Nu kijken wij vooruit naar hetgeen wat nog komen gaat! Te beginnen bij het feit dat wij komende zondag 23 april het jubileumsfeest van Parc Imstenrade in Heerlen muzikaal zullen omlijsten, vanaf 14.45 uur. Mooi om zo voor de gemeenschap iets te kunnen betekenen.

Daarnaast zijn we als gehele vereniging druk bezig met werken tijdens concerten in de Rodahal, om geld in te zamelen voor ons repetitieweekeinde dat zaterdag en zondag 16 en 17 september gaat plaatsvinden! Ook mooi om zo de cohesie binnen de vereniging hoog in het vaandel te houden.

Wij zijn tevens verheugd om te kunnen vermelden dat 12 mei een nieuwe lichting Young Brass-leerlingen zal beginnen in de groepen 5-8 op Basisschool St. Martinus Welten. En wel op: klarinet, trompet, hoorn, dwarsfluit en slagwerk. Een mooie manier om jeugdigen kennis te laten maken met muziek en onze vereniging.