Voorjaarsconcert 2 april

Na een mooi carnavalsseizoen zetten wij onze muzikale activiteiten voor 2023 voort.

Op dit moment repeteert ons Jeugdorkest (JOW) aan enkele stukken die zullen worden opgeluisterd tijdens de presentatiemis van de nieuwe communicanten in Welten-Benzenrade. Deze vindt plaats op zondag 26 maart, vanaf 10.00 uur in de Sint Martinuskerk Welten.

Daarnaast repeteert het harmonieorkest aan de stukken voor het Voorjaarsconcert, wat in samenwerking met Harmonie Kunst door Oefening Maastricht wordt gegeven. Dit concert vindt plaats op zondag 2 april, vanaf 16.00 uur in Auberge de Rousch Welten.

Wij zijn erg trots om als TOG een stuk ten gehore te brengen samen met een fantastische solist op de trombone: Jorge Filipe Nieto! Met wortels in Zamora, Spanje, heeft Jorge Filipe Nieto gestudeerd aan het Conservatorium Maastricht onder Bart Claessens: de eerste trombonist van het Concertgebouworkest. Op dit moment is hij de eerste trombonist van het Vratsa Symphony Orchestra in Bulgarije.

Auberge De Rousch biedt na het concert de mogelijkheid te genieten van een speciaal 3-gangenmenu. Voor meer informatie over dit diner kunt u terecht op onderstaande website.
De Rousch

Zet 2 april alvast in uw agenda! Het belooft een mooie, muzikale namiddag te worden.