Voorjaarsconcert en kraamhuur Weltense Schuifel

Voorjaarsconcert:

2018 is al bijna twee maanden oud en carnaval is voorbij. Na weer een succesvolle editie van “Leedjes va Wiel Knipa en Nico Ploum” in het Parkstad Limburg Theater en twee sfeervolle optochten in Heerlen en Welten maken we ons op voor een voorjaarsconcert op 22 april samen met Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenbicht. (Zie poster)

Kraamhuur Weltense Schuifel:

Met de lentekriebels in de buik krijgt u waarschijnlijk zin het huis weer op te ruimen. Zoekt u nog een bestemming voor al die bruikbare spullen die te zonde zijn om weg te gooien? Huur dan een kraam voor de Weltense Schuifel!
Op zondag 27 mei organiseert harmonie T.O.G. Welten weer de Weltense Schuifel met een braderie en live muziek op de Weltertuijnstraat en het Rector Poelsplein. Dit jaar werkt T.O.G. samen met evenementenorganisatie Elroco om de braderie flink uit te breiden met nieuwe deelnemers en activiteiten. Voor de commerciële verkoop zijn nieuwe tarieven geïntroduceerd voor het huren van de kramen. Alle inwoners en verenigingen van Welten-Benzenrade kunnen tegen het gebruikelijke huurtarief van €25,- per kraam hun tweedehands spullen verkopen en de vereniging promoten.
Wilt u een kraam huren? Meld u dan aan door middel van een e-mail naar: penningmeester@tog-welten.nl of op telefoonnummer 06-46108579. Meld u nu aan en verzeker uzelf van een kraam!