Activiteiten komende periode

Langzaamaan begint de zomervakantie op haar einde te lopen. Hopelijk heeft iedereen een mooie zomerperiode gehad en lekker kunnen genieten van het zonnige (en soms ietwat te droge) weer.

Ook wij beginnen met vooruit kijken naar de mooie activiteiten die eraan komen. Zo beginnen wij 9 september weer met de repetities, want er is veel om naartoe te werken in het najaar.

Zo speelt het Jeugdorkest tijdens het Brass Fest Forever van Herriemenie Miserabel! En wel vanaf 15.00 uur op het Schelmenhofje, tegenover de Nieuwe Nor, samen met de Vitzkids o.l.v. Marc Huynen! Wauw, wat een mooie kans! Daarna speelt de JOW, samen met Miserabel en andere bands die optreden die dag, in een Gesamtspiel op het Pancratiusplein. Er zijn die dag verschillende optredens in Heerlen, dus komt dat zien! Laten we er samen een echt Brass Fest van maken.

Op 18 september viert de Waltine Kapel haar 50-jarig jubileum, bij het bakkes in Welten. Dit vanaf 11.00 uur. (Zie bovenstaande afbeelding) Er komen nog een aantal andere kapellen spelen die dag, waaronder vanzelfsprekend onze eigen Waltine Kapel. Komt samen met ons die dag dit mooie 50-jarig jubileum vieren, waarbij we ook terug kunnen kijken op de vele optredens en ervaringen die de Kapel in die tijd heeft vergaard.

Het harmonieorkest hervat zijn repetities om toe te werken naar het concert op 8 oktober, waarin wij samen met Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide een concert zullen verzorgen. Dat belooft wat moois te worden!