Klankrijke verhalen van toen

Erfgoedjaar Heerlen 2025

Op zondag 26 oktober zet Muziekvereniging TOG Welten het Erfgoedjaar Heerlen 2025 in de schijnwerpers met een bijzonder concert in Auberge de Rousch.

Het concert neemt het publiek mee door de geschiedenis van Heerlen en de omgeving, als muzikale vertelling vol sfeer en betekenis. Drie prominente gastsprekers, Raymond Clement, Rob Luijten en Antoine Deckers, verrijken de muzikale ervaring met boeiende verhalen, interessante feiten en persoonlijke anekdotes die aansluiten bij de muziek en het erfgoedthema. Ondersteund door beelden komt het verleden door de muziek en vertellingen een bijzondere manier tot leven.

Na afloop van het concert (rond 13:00 uur) kunnen bezoekers genieten van een speciaal luncharrangement bij Auberge de Rousch. Tijdig van tevoren reserveren is noodzakelijk en kan via de onderstaande gegevens.

Beleef een ode aan ons erfgoed vol muziek, verhalen en saamhorigheid. De deuren openen om 11:00 uur en het concert start om 11:30 uur. De entree is vrij.

Luncharrangement

U kunt een tafel reserveren voor na het concert en kiezen uit een 3-gangen lunch voor € 37,50 per persoon OF een lunchproeverij voor € 17,50 per persoon. Reserveren kan middels volgende link: https://www.resengo.com/Code/Resengo/?Action=WEBSITE&CompanyID=1778578&offerCode=TOG lunch&OfferID=18092

Geef hierbij duidelijk aan of u voor het 3-gangen menu kiest of de lunchproeverij. Wij vernemen ook graag direct bij het reserveren de menukeuze per persoon. Reserveren kan uiteraard ook per mail info@derousch.nl of telefonisch 045-5715890.

Lunchproeverij: u kunt uit iedere keuze een lunchitem kiezen.

  1. Keuze soep: Runderbouillon | Tomatensoep | Ongegratineerde uiensoep 
  2. Keuze salade: Serranoham | Tonijnsalade | Geitenkaas | Gepofte groente 
  3. Keuze warm item: Rundvleeskroket | Kibbeling | Chickencrisp | Loempia | Oesterzwamkroket 

3-gangen lunch: 

Voorgerecht:

  1. Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat |Olijfolie & balsamico | Parmezaanse kaas 

OF

  1. Duet gerookte zalm en gerookte forel |Mierikswortel saus | Kleine salade 

Hoofdgerecht

  1. Zuricher geschnitzeltes | Rösti | Groentengarnituur 

OF

  1. Spaghetti | Gebakken scampi | Tomaten-basilicumsaus | Haricots verts 

Nagerecht

  1. Dame blanche 

OF

  1. Honing parfait | Sinaasappel sabayon